Въпроси и употреба

Какво представляват лентите за избелване Crest 3D White?

- Crest 3D White са тънки полиетиленови лентички за зъби, покрити с избелващ гел. Те са прозрачни и плътно прилепват към зъбите. Съдържащата се активна съставка, водороден прекис, премахва наслояванията, просмукани в емайла и разкрива истинският, бял цвят на вашите зъби.


Безопасни ли са избелващите ленти Crest 3D White и увреждат ли емайла?

- Избелващите лентички Crest са висококачествен продукт на Procter$Gamble USA и по никакъв начин не увреждат вашето здраве, в това число и  зъбния емайл. Активните съставки в лентите са идентични с тези в професионалните избелващи системи, използвани от стоматолозите по света.


Какъв ефект може да се очаква след използване на Crest Whitestrips?

- Правилната употреба на Crest 3D White гарантира премахването на дългогодишни петна и оцветявания по зъбите, като възвръща естествения цвят на вашите зъби. В зависимост от използваният модел ленти, нивото на избелване варира от 2 до 6 тона по скалата на Vita.


Кога се започва да се забелязва видим ефект от лентите Crest?

- При всеки индивидуален човек ефектът варира, но в общия случай видими резултати започват да се забелязват след 3-4 дни на употреба. При някои хора са необходими повече приложения, но при всички случаи след пълен курс с лентите Crest, ефектът е ясно забележим.


Достатъчна ли е половин опаковка от лентите Crest 3D White?

- Ако използвате Crest Professional Effects, половин опаковка би била достатъчна за избелване с около 3-4 нюанса по скалата на Vita.


Колко дълго трае ефектът от избелващите ленти за зъби?

- В зависимост от личната орална хигиена, ефектът след избелването на зъби може да се запази до 2 години. Честата консумация на силно багрилни храни и напитки /кафе, чай, кока-кола,червено вино/, както и тютюнопушенето, могат да ускорят оцветяването на вашите зъби.


Колко често могат да бъдат използвани ленти за зъби Crest?

- Добрата стоматологична практика изисква избелване на зъби да не бъде извършвано повече от 2 пъти годишно. Това важи за за избелването на зъби с ленти Crest Professional Effects и Crest Supreme FlexFit.


Как и къде се съхраняват Crest Whitestrips?

- Желателно е избелващите ленти да се съхраняват на тъмно място, далеч от всякакви отоплителни уреди и пряка слънчева светлина.


Защо понякога се появяват бели петънца по зъбите след като лентите са премахнати?

- Белите петънца/точици са временни и щеизчезнат до няколко часа.


Каква е разликата между Crest Professional Effects и Crest Supreme FlexFit?

-И двата модела избелващи ленти съдържат еднакъв процент избелващ ефект. Основна разлика е, че при Supreme FlexFit лентите са по-удължени и еластични и обхващат по-голям брой зъби.


Къде са произведени продуктите Crest 3D White?

- Избелващите пасти и ленти за зъби Crest са произведени в САЩ от концерна Procter&Gamble. Всички продукти Crest са с високо качество и ясен произход.


Какво съдържат Crest Whitestrips?www.usa-cosmetica.com


Оригинални продукти на P&G USA Inc.

5 години партньорство в България

Възможност за връщане в 14 дневен срок.

Безплатна доставка до адрес