Предимствата на избелващите лентички Crest

Искрящо белите зъби – като от реклама – са мечта за много хора. Но е известно, че пушенето, кафето, чаят, червеното вино, кока колата и  употребата на някои лекарства водят до потъмняване на зъбния емайл. Повечето съвременни стоматологични кабинети предлагат професионално избелване на зъбите, но всеки зъболекар ще ви каже, че това е една скъпоструваща, продължителна и болезнена процедура.

Представете си колко удобно би било сами да избелвате зъбите си, когато и където пожелаете, евтино, безопасно и безболезнено. За щастие, това вече е напълно възможно, защото на пазара се предлага иновативен продукт, който ще ви спести много разходи, време и дискомфорт – избелващите лентички Crest.

Те са съвсем тънки, изработени от полиетилен, който плътно прилепва към зъбите, а това позволява да ги използвате навсякъде и по всяко време, тъй като те на практика са незабележими. Покрити са със специален избелващ гел, чиято активна съставка е водороден прекис – добре познат на стоматолозите и традиционно прилаган в зъболекарските кабинети за избелване на зъбите. Ниската концентрация на активното вещество е напълно безопасна за вашето здраве и за зъбите ви.

Принципът на действие е базиран на способността на водородния прекис да се разпада на вода и кислородни радикали, които проникват в дентиновите каналчета, разкъсвайки и извличайки оцветяванията. Натрупаните с годините пигментации и петна по зъбите ще изчезнат и усмивката ви ще разкрие истинската си красота.

При правилна употреба, с помощта на избелващите лентички Crest ще постигнете първия видим резултат само за 3-4 дни, като на ден трябва да ги носите само 30 минути. А след като завършите пълния курс на избелване, в следващите около 2 години ще се радвате на зъби, по-бели и от сняг.

Можете да изберете измежду няколко различни вида избелващи лентички Crest според вашите индивидуални нужди. Предлагат се и модели избелващи ленти за хората с чувствителни зъби.